Väck Kroppens Dolda Krafter

Revolutionerande upptäckter för din Hälsa & Föryngring!

En enkel men otroligt effektiv metod baserad på 2 vetenskapliga upptäckter som belönades med Nobelpriset i medicin.
  • Förebyggande av glykering,
  • rensar kroppen inifrån,
  • aktiverar dina gener,
  • förbättrar din mental hälsa

Autofagi

Föryngring

Detox

Väck Kroppens Dolda Krafter

Revolutionerande upptäckter för din Hälsa & Föryngring!

En enkel men otroligt effektiv metod baserad på 2 vetenskapliga upptäckter som belönades med Nobelpriset i medicin.

  • Förebyggande av glykering,
  • rensar kroppen inifrån,
  • aktiverar dina gener,
  • förbättrar din mental hälsa

Upptäck hemligheterna bakom viktminskning och hälsa genom hypoxi och andningsövningar

I vår nya bok avslöjar vi inte bara hur hypoxi för viktminskning och andningsövningar för hälsa radikalt kan förändra ditt liv, utan vi gör det baserat på beprövad vetenskaplig forskning.
Lär dig hur du går ner i vikt med hypoxi, utforska energiövningar för viktminskning och upptäck världen av träning och hypoxi. Alla metoder och tekniker i boken stöds av vetenskapliga källor, vilket garanterar dig inte bara resultat utan också säkerhet.

Denna bok är unik i sitt praktiska värde och avslöjar de viktigaste hemligheterna för hälsa och ungdom. Denna bok kan ersätta tusen böcker läsa och spara många friska och lyckliga år av livet.

Att bli yngre, gå ner i vikt och känna sig full av energi är nu enklare än någonsin tidigare

Vill du eliminera eller minska grundorsaken till hälsoproblem som glykering, som har skadliga effekter på blodkärlen, hormonerna, blodet och är en viktig orsak till rynkor?

Vill du minska de skadliga effekterna av celloxidation, som leder till allvarliga problem som cancer, Alzheimers sjukdom och autoimmuna problem?

Vill du aktivera en av kroppens viktigaste funktioner, autofagi – den regelbundna reningen på cellnivå som gradvis minskar med åldern och leder till många sjukdomar? Då är den här boken något för dig.

Missa inte chansen att få ett enkelt hälsoverktyg som kan lösa många hälsoproblem och förlänga ditt liv!

Fördelarna med hypoxi och autofagins kraft

Hypoxi främjar inte bara viktminskning, utan har också många fördelar för din hälsa. Vår bok Unlock Your Body’s Hidden Powers erbjuder ett unikt tillvägagångssätt för andningsövningar för viktminskning och förklarar varför hypoxiska träningsövningar kan vara nyckeln till ditt välbefinnande.

Vi går också in i detalj på autofagiprocessen, som föryngrar och vitaliserar kroppen genom att aktivera cellernas naturliga självrengörande mekanismer. Nobelpriset delades ut för upptäckten av autofagi, vilket understryker betydelsen och den vetenskapliga giltigheten av denna process.

Tillsammans med e-boken får du tillgång till ett program som lär dig hur du ska utföra övningen för att uppnå maximal effekt. Boken beskriver också ett veckolångt program med enkla fysiska övningar och andningsövningar som inte tar mer än 20-30 minuter per dag.

Hur man blir frisk med andningsövningar

Andningsövningar är ett kraftfullt verktyg för att förbättra din hälsa och ditt välbefinnande. I den här boken hittar du program och tekniker som hjälper dig att bli frisk genom enkla övningar.

Våra metoder, som bygger på hemligheterna bakom viktminskning genom andningsteknik och autofagi, visar hur du effektivt kan gå ner i vikt, förbättra din allmänna hälsa och förlänga din kropps ungdomlighet.

Effekten av dessa övningar kan kännas omedelbart tack vare en minskning av stresshormonet kortisol, ökad inre energi och ett gott humör.

Hypoxisk träning för nybörjare och principerna för autofagi

Om du är ny inom hypoxi och andningsövningar erbjuder vår bok en omfattande guide, Hypoxisk träning för nybörjare, som hjälper dig att på ett säkert och effektivt sätt börja din resa mot viktminskning och en bättre hälsa.

Vi diskuterar också principerna för autofagi i detalj och lär dig hur du kan utlösa denna process för att föryngra och vitalisera din kropp.

Vår bok är din heltäckande guide till hur du använder hypoxi och andningsövningar för att uppnå hälsa och en idealvikt, med tonvikt på autofagi som metod för att skapa föryngring och hälsa. Alla metoder och tekniker som presenteras har stöd i vetenskaplig forskning, vilket gör den till en både användbar och tillförlitlig resurs för alla som strävar efter en hälsosam livsstil. Börja din resa mot bättre hälsa och din idealvikt idag genom att lära dig mer om de fantastiska övningarna i den här boken!

Vad gör träningen Väck Kroppens Dolda Krafter?

Kan du tänka dig att ha en universell hälsometod som är enkel att utföra och samtidigt ger enorma fördelar för din hälsa? En metod som kan hjälpa dig att bekämpa många hälsoproblem, förbättra din psykiska hälsa och eliminera depressioner samt andra psykiska besvär. Dessutom kan denna metod stärka ditt immunförsvar, göra dig vital och förbättra din mentala klarhet, vilket i sin tur gör dig mycket mer effektiv oavsett vilket arbete du utför.
Det kan vara svårt att tro på alla dessa påståenden, men denna metod förbättrar faktiskt syreupptaget i dina celler, ökar blodflödet i ditt blodkärlssystem, aktiverar dina gener och stimulerar autofagifunktionen, och då är det möjligt att en hälsorevolution kommer att inträffa i din kropp.

Bakom denna metod finns det många vetenskapliga studier samt våra egna studier genomförda i Indien och Kina. Läs mer om dessa studier här.

Dessutom har jag över 47 års erfarenhet inom hälsoområdet, vilket bidrar till att bekräfta metodens potential och effektivitet.         

Boris Aranovich. Hälsoexpert. Läs mer om Boris

Vad är Autofagi?

Autofagi är en viktig process i kroppen där cellerna rensar sig själva från slaggprodukter, toxiner och annat skräp. Hypoxiträning under träning triggar och förstärker autofagin, vilket leder till följande fördelar:
STAGNATIONS

Inre rengöring av kroppen:

Genom hypoxiträning kan kroppen naturligt och snabbt rensa sig från skadade celler och defekt DNA.

BREATHING RESOURCES

Livsförlängande:

Autofagiprocesser, som påskyndas genom effektiv andning, utlöser mekanismer för föryngring, vilket kan bidra till ett längre liv.

REMOVE BLOCKAGES

Starkt läkande effekt:

Hypoxiträning är ett vetenskapligt baserat sätt att främja självläkning, och det är enkelt att öva upp denna teknik.

Autofagi

När kroppen inte kan eliminera slaggprodukter och toxiner effektivt kan det leda till problem som blockeringar i blod- och lymfcirkulationen samt ansamling av vätskor. Detta kan i sin tur leda till allvarliga konsekvenser för hälsan.

Nobelpriset år 2016

En av de främsta upptäckterna inom autofagi gjordes av den japanske forskaren Yoshinori Oshumi, som belönades med Nobelpriset år 2016 för sitt arbete. Oshumi upptäckte mekanismerna bakom autofagi och hur cellerna kan rensa sig själva från skräp och patogena mikroorganismer.

Hypoxiträning

Denna rensningsmekanism kan med åldrandet försvagas rejält, vilket kan leda till många sjukdomar och ett förkortat liv. Efter den japanska forskarens upptäckt startades många studier runt om i världen för att hitta en medicin för att aktivera autofagi. Det naturliga sättet att aktivera autofagi är att rejält minska intaget av kalorier samt att fasta.

2019 fick tre forskare, William G. Kaelin Jr., Sir Peter J. Ratcliffe och Gregg L. Semenza nobelpriset för sin upptäckt att hypoxi (brist på syre) också leder till autofagi.

 

Väck Kroppens Dolda Krafter handlar om att hjälpa människor att skapa hypoxi med hjälp av enkla övningar baserade på en kombination av andnings- och fysiska övningar samt en kombination av handpåläggning och andningsövningar. Och detta fungerar bättre än fasta.
Boris Aranovich

Hälsoexpert

Blockering av mTOR komplexet bidrar till föryngring

mTOR-komplexet är ett välkänt protein i cellerna som bidrar till att påskynda flera negativa processer i kroppen, såsom åldrande, utveckling av cancer och autoimmuna sjukdomar. Inom den vetenskapliga världen betraktas blockering av mTOR-komplexet som en av huvudfaktorerna till att motverka åldrande.

Det pågår forskning över hela världen för att hitta sätt att blockera mTOR-komplexet och undvika olika hälsoproblem. Genom att aktivera cellernas autofagi och skapa en mindre syrebrist kan man blockera mTOR- komplexet. Detta kan vi göra i vårt program.

Hypoxiträning aktiverar gener

I varje cellkärna finns DNA-molekyler som innehåller gener. Dessa gener är ansvariga för att reglera och styra de biokemiska reaktionerna som sker i kroppen. Generna fungerar som instruktioner för att producera proteiner som behövs för olika funktioner i kroppen.

Vissa gener är aktiva medan andra är mindre aktiva eller sovande, särskilt vid åldrande. Med tiden minskar genernas aktivitet i samband med cellernas förorening och oxidation. Om generna inte fungerar ordentligt kan det leda till problem i kroppen. Mindre funktionella gener är en stor faktor som påverkar människors hälsa.

 

Hypoxiträning kan aktivera lymfflödet

 

Lymfan spelar en viktig roll i att rena kroppen genom att transportera bort slaggprodukter. Men precis som andra vätskor i kroppen kan lymfan också stagnera, vilket kan leda till olika hälsoproblem.

I programmet som presenteras används handpåläggning för att aktivera lymfflödet. Genom att hålla handen på kroppen skapas värme och en ökad cirkulation av alla vätskor, inklusive lymfan. Det är viktigt att poängtera att lymfflödet alltid har en specifik riktning. Genom att följa programmet kommer man att aktivera lymfan i en korrekt riktning.

Ta bort spänningar och bränn fett

Detta program erbjuder möjligheten att ta bort eller minska spänningar i vissa kroppsdelar samtidigt som man bränner fett. Övningen innebär att man spänner kroppsdelarna och sedan slappnar av, för att arbeta i området utan syre. Genom att göra detta öppnar kroppen upp sina reservkapillärer och ökar blodcirkulationen. Samtidigt blir miljön utan syre lätt sur, vilket gör att fettcellerna släpper ut fett vilket i sin tur leder till fettförbränning.

 

Hur man blir effektiv

Att bli mer effektiv är något många strävar efter i dagens samhälle. Ibland kan vi uppleva att vi arbetar snabbare och mer effektivt, medan vi i andra fall tycks arbeta långsammare. Det är intressant att undersöka vad som ligger bakom dessa variationer, och en faktor som kan påverka vår effektivitet är just hjärnvågor.

Hjärnvågor är elektriska signaler som genereras av hjärnan och kan mätas med hjälp av ett elektroencefalogram (EEG). Det finns olika typer av hjärnvågor och de varierar i frekvens och amplitud, och varje typ är associerad med olika mentala tillstånd och aktiviteter.

Forskningen visar att hjärnans effektivitet ökar när aktiviteten hos Alfa- och Betavågor stiger. Genom att aktivera dessa vågor kan man bli betydligt mer effektiv i sitt arbete och spara både tid och pengar . Hypoxiträning är en metod som kan aktivera dessa vågor och en egen studie med 25 personer visade att 90% av deltagarna ökade sina Alfa och Beta vågor efter bara 5 minuters hypoxiträning. För att mäta dessa vågor användes Alfa, ett mätinstrument som kan mäta många hälsoparametrar inklusive våra hjärnvågor. Alfa har använts i många år i olika länder.

“Boken – Väck kroppens dolda krafter – är en ovärderlig resurs för alla som strävar efter att optimera sin hälsa. Den är fylld av innovativa övningar som är utformade för att väcka din kropps inneboende potential. Tänk dig att kunna sakta ner åldrandets process och fylla varje dag med energi och livsglädje! Detta är möjligt med de råd och tekniker som denna bok innehåller. Jag vill varmt rekommendera boken som handbok för hälsan.”

Ewa Arvidsson

“Jag har under mycket lång tid levt med alldeles för mycket stress. Till slut utvecklades rosacea i mitt ansikte, vilket såg hemskt ut och gjorde väldigt ont. Jag provade många terapiformer för att bli av med det, vilket medförde ytterligare stress för mig. Det var inte förrän jag började med hypoxiträning som det vände. Nu blir jag äntligen bättre och bättre utan bakslag och hela jag mår bättre och bättre. Det händer verkligen otroliga saker i kroppen när man gör hypoxiträning regelbundet! TACK Boris för att du så generöst delar med dig av dina enorma kunskaper!”

Helena Tibblin

”Boken – Väck kroppens dolda krafter – är inte bara en bok, det är en revolutionerande resa mot förbättrad hälsa och vitalitet! Föreställ dig att du har tillgång till en skattkista av innovationer och övningar som är både konkreta och enkla att utföra, där alla är baserade på banbrytande vetenskapliga upptäckter. Detta är precis vad denna bok erbjuder och jag vill varmt rekommendera boken till alla som vill leva sunt!”

Karin Janzon

”Väck kroppens dolda krafter” är mer än varmt rekommenderad – boken är en nödvändighet för alla som är seriösa med att ta kontroll över sin hälsa. Övningarna förbättrar med små medel min hälsa och tar bara en liten tid av dagen att genomföra, vilket gör bokens hela upplägg väldigt tillgängligt för alla. Jag är djupt tacksam till bokens författare som lägger ner så mycket tid på att hålla sig uppdaterad på all ny forskning och som sedan gör det tillgängligt för oss läsare. Hypoxi-träning kan ju verkligen förändra hela vår syn på läkandet av oss själva och dessutom helt utan att behöva äta mediciner. Efter att jag läst boken och lärt mig övningarna, ser jag fram emot att kunna ta hand om min hälsa och hjälpa kroppen att läka på ett djupare plan. Jag vill framföra ett innerligt tack, från botten av mitt hjärta till Boris och hans team som gör detta möjligt för oss alla!”

liselotte Hjorth

“Efter en olycka i pulkabacken för snart 3 år sedan, har jag haft smärta i min vänstra skuldra som ingen behandling har kunnat avhjälpa på ett hållbart sätt. Redan efter en vecka med författarens program, främst med fokus på min skuldra i de olika övningarna, har smärtan minskat markant och jag tänker inte längre på den regelbundet under dagen. Min kondition förbättrades också markant, då jag plötsligt kunde springa upp till 5:e våningen utan att få mjölksyra i låren eller bli speciellt andfådd, som jag alltid blivit tidigare. Det var väldigt häftigt att uppleva detta med så enkla medel.”

Anna Baard-Blixt

“Utan dina metoder hade jag fortfarande förmodligen varit helt sängliggande om jag ens levt.

Jag har inga åldersåkommor alls och räknar med att snart vara helt fri från min ursprungliga sjukdom. Tack vare att jag ansträngnislöst och under lång tid kunnat begagna mig av dina metoder och verktyg har kroppen kommit i så bra skick att försiktig Hypoxiträning fungerar. (ME-sjuka rekommenderas ju inte träning av läkare eftersom man då kan försämra själva sjukdomen.)

Men nu känns Hypoxiträningen möjlig som ytterligare ett verktyg att använda för att också få muskler och allmän kroppsstyrka vilket jag har stor nytta av.

Så jag är otroligt tacksam över vilken tur jag haft i livet som träffade på dig.

Med stor tacksamhet

Viveka Wilner