Väck Kroppens Dolda Krafter

Revolutionerande upptäckter för din Hälsa & Föryngring!

Genom att använda denna metod kan vi återställa flera livsviktiga hälsoparametrar som annars kan vara svåra att återställa med andra metoder.

  • rensar kroppen inifrån,
  • aktiverar dina gener,
  • förbättrar din mental hälsa

Autofagi

Föryngring

Detox

Väck Kroppens Dolda Krafter

Revolutionerande upptäckter för din Hälsa & Föryngring!

Genom att använda denna metod kan vi återställa flera livsviktiga hälsoparametrar som annars kan vara svåra att återställa med andra metoder.

  • rensar kroppen inifrån,
  • aktiverar dina gener,
  • förbättrar din mental hälsa

Vad gör träningen Väck Kroppens Dolda Krafter?

Kan du tänka dig att ha en universell hälsometod som är enkel att utföra och samtidigt ger enorma fördelar för din hälsa? En metod som kan hjälpa dig att bekämpa många hälsoproblem, förbättra din psykiska hälsa och eliminera depressioner samt andra psykiska besvär. Dessutom kan denna metod stärka ditt immunförsvar, göra dig vital och förbättra din mentala klarhet, vilket i sin tur gör dig mycket mer effektiv oavsett vilket arbete du utför.
Det kan vara svårt att tro på alla dessa påståenden, men denna metod förbättrar faktiskt syreupptaget i dina celler, ökar blodflödet i ditt blodkärlssystem, aktiverar dina gener och stimulerar autofagifunktionen, och då är det möjligt att en hälsorevolution kommer att inträffa i din kropp.

Bakom denna metod finns det många vetenskapliga studier samt våra egna studier genomförda i Indien och Kina. Läs mer om dessa studier här.

Dessutom har jag över 47 års erfarenhet inom hälsoområdet, vilket bidrar till att bekräfta metodens potential och effektivitet.         

Boris Aranovich. Hälsoexpert. Läs mer om Boris

Vad är Autofagi?

Autofagi är en viktig process i kroppen där cellerna rensar sig själva från slaggprodukter, toxiner och annat skräp. Hypoxiträning under träning triggar och förstärker autofagin, vilket leder till följande fördelar:
STAGNATIONS

Inre rengöring av kroppen:

Genom hypoxiträning kan kroppen naturligt och snabbt rensa sig från skadade celler och defekt DNA.

BREATHING RESOURCES

Livsförlängande:

Autofagiprocesser, som påskyndas genom effektiv andning, utlöser mekanismer för föryngring, vilket kan bidra till ett längre liv.

REMOVE BLOCKAGES

Starkt läkande effekt:

Hypoxiträning är ett vetenskapligt baserat sätt att främja självläkning, och det är enkelt att öva upp denna teknik.

Autofagi

När kroppen inte kan eliminera slaggprodukter och toxiner effektivt kan det leda till problem som blockeringar i blod- och lymfcirkulationen samt ansamling av vätskor. Detta kan i sin tur leda till allvarliga konsekvenser för hälsan.

Nobelpriset år 2016

En av de främsta upptäckterna inom autofagi gjordes av den japanske forskaren Yoshinori Oshumi, som belönades med Nobelpriset år 2016 för sitt arbete. Oshumi upptäckte mekanismerna bakom autofagi och hur cellerna kan rensa sig själva från skräp och patogena mikroorganismer.

Hypoxiträning

Denna rensningsmekanism kan med åldrandet försvagas rejält, vilket kan leda till många sjukdomar och ett förkortat liv. Efter den japanska forskarens upptäckt startades många studier runt om i världen för att hitta en medicin för att aktivera autofagi. Det naturliga sättet att aktivera autofagi är att rejält minska intaget av kalorier samt att fasta.

2019 fick tre forskare, William G. Kaelin Jr., Sir Peter J. Ratcliffe och Gregg L. Semenza nobelpriset för sin upptäckt att hypoxi (brist på syre) också leder till autofagi.

 

Väck Kroppens Dolda Krafter handlar om att hjälpa människor att skapa hypoxi med hjälp av enkla övningar baserade på en kombination av andnings- och fysiska övningar samt en kombination av handpåläggning och andningsövningar. Och detta fungerar bättre än fasta.
Boris Aranovich

Hälsoexpert

Blockering av mTOR komplexet bidrar till föryngring

mTOR-komplexet är ett välkänt protein i cellerna som bidrar till att påskynda flera negativa processer i kroppen, såsom åldrande, utveckling av cancer och autoimmuna sjukdomar. Inom den vetenskapliga världen betraktas blockering av mTOR-komplexet som en av huvudfaktorerna till att motverka åldrande.

Det pågår forskning över hela världen för att hitta sätt att blockera mTOR-komplexet och undvika olika hälsoproblem. Genom att aktivera cellernas autofagi och skapa en mindre syrebrist kan man blockera mTOR- komplexet. Detta kan vi göra i vårt program.

Hypoxiträning aktiverar gener

I varje cellkärna finns DNA-molekyler som innehåller gener. Dessa gener är ansvariga för att reglera och styra de biokemiska reaktionerna som sker i kroppen. Generna fungerar som instruktioner för att producera proteiner som behövs för olika funktioner i kroppen.

Vissa gener är aktiva medan andra är mindre aktiva eller sovande, särskilt vid åldrande. Med tiden minskar genernas aktivitet i samband med cellernas förorening och oxidation. Om generna inte fungerar ordentligt kan det leda till problem i kroppen. Mindre funktionella gener är en stor faktor som påverkar människors hälsa.

 

Hypoxiträning kan aktivera lymfflödet

 

Lymfan spelar en viktig roll i att rena kroppen genom att transportera bort slaggprodukter. Men precis som andra vätskor i kroppen kan lymfan också stagnera, vilket kan leda till olika hälsoproblem.

I programmet som presenteras används handpåläggning för att aktivera lymfflödet. Genom att hålla handen på kroppen skapas värme och en ökad cirkulation av alla vätskor, inklusive lymfan. Det är viktigt att poängtera att lymfflödet alltid har en specifik riktning. Genom att följa programmet kommer man att aktivera lymfan i en korrekt riktning.

Ta bort spänningar och bränn fett

Detta program erbjuder möjligheten att ta bort eller minska spänningar i vissa kroppsdelar samtidigt som man bränner fett. Övningen innebär att man spänner kroppsdelarna och sedan slappnar av, för att arbeta i området utan syre. Genom att göra detta öppnar kroppen upp sina reservkapillärer och ökar blodcirkulationen. Samtidigt blir miljön utan syre lätt sur, vilket gör att fettcellerna släpper ut fett vilket i sin tur leder till fettförbränning.

 

Hur man blir effektiv

Att bli mer effektiv är något många strävar efter i dagens samhälle. Ibland kan vi uppleva att vi arbetar snabbare och mer effektivt, medan vi i andra fall tycks arbeta långsammare. Det är intressant att undersöka vad som ligger bakom dessa variationer, och en faktor som kan påverka vår effektivitet är just hjärnvågor.

Hjärnvågor är elektriska signaler som genereras av hjärnan och kan mätas med hjälp av ett elektroencefalogram (EEG). Det finns olika typer av hjärnvågor och de varierar i frekvens och amplitud, och varje typ är associerad med olika mentala tillstånd och aktiviteter.

Forskningen visar att hjärnans effektivitet ökar när aktiviteten hos Alfa- och Betavågor stiger. Genom att aktivera dessa vågor kan man bli betydligt mer effektiv i sitt arbete och spara både tid och pengar . Hypoxiträning är en metod som kan aktivera dessa vågor och en egen studie med 25 personer visade att 90% av deltagarna ökade sina Alfa och Beta vågor efter bara 5 minuters hypoxiträning. För att mäta dessa vågor användes Alfa, ett mätinstrument som kan mäta många hälsoparametrar inklusive våra hjärnvågor. Alfa har använts i många år i olika länder.